Body Blur fra Vita Liberata – makeup til kroppen

Forside » Body Blur fra Vita Liberata – makeup til kroppen

Glowy, ensartet og smuk hud med Body Blur

Body makeup er makeup til kroppen – du kan næsten sammenligne det med en foundation til kroppen – dog en meget holdbar én af slagsen. Body makeup er til dig der ønsker en mere jævn og ensartet overflade – måske døjer du med røde knopper på kroppen, meget synlige blodårer/karsprængninger på benene, ar, blå mærker eller strækmærker og så kan en body makeup altså være en rigtig god idé til at mindske synligheden af disse. Se også vores ShoppingGuide i bunden af artiklen 🛒

Nedenfor kan du læse min anmeldelse af Vita Liberata Body Blur i farven Medium

“Vita Liberatas smukke og glowy Body Blur imponerede mig ved første påføring – den smyger sig næsten på kroppen, og cremen er så lækker cremet i konsistensen, at den næsten minder mig om en cremet chokolade mousse.

Udover at Vita Liberata Body Blur føles som en drøm at påføre – så er effekten vigtig – og her topper oplevelsen altså – for huden syner med en utrolig smuk gylden glød, og så udjævner og dækker den farveforskelle på huden såsom rødme, synlige blå blodårer, karsprængninger osv.”

Venstre arm UDEN Body Blur og højre arm MED Body Blur

Snyd dig til flotte gyldne arme og ben på 5 min med Body Blur

Det tager ikke mange minutter at snyde sig til denne flotte glød – Body Blur er nemlig super nem at påføre og smitter ikke af. Jeg vil dog anbefale dig, at lade den sidde i nogle minutter inden du tager tøj på og tør herefter huden let over med en kleenex – så du “fjerner” overskydende produkt.

Ingen tvivl om at Vita Liberata Body Blur bliver en keeper for mig denne sommer – for det smukke gyldne resultat er simpelthen “to die for”.

Vita Liberata Body Blur

Vita Liberata Body Blur findes i 3 farver, Light, Medium og Dark – jeg bruger Medium.

Et godt tip inden du påfører Body Blur

#1 Eksfoliér din hud – sørg for at fjerne døde hudceller og tørre plamager med en god body scrub.

#2 Påfør Body Blur 🤎

Vita Liberata Body Blur

🛒 ShoppingGuide

Måske er du også interesseret i at læse om selvbrunere?

Bedste selvbruner – TOP 5 ifølge Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev