360º Summer Prep-rutine

Forside » 360º Summer Prep-rutine

Mangler du inspiration til din 360º “Summer Prep”-rutine?

Så lad dig inspirere herunder, hvor vi, selvfølgelig ud fra jeres fine anmeldelser på My Beauty Guide appen, har fundet nogle af jeres (og vores) favorit-produkter til ansigt, krop og fødder (og hænder) 🏖️

360° “Summer Prep” rutine 🔄️

Ansigt

Bryn & vipper – RefectoCil 3 – Eyelash & Eyebrow Tint

Mange elsker at slippe for at skulle lægge for meget makeup om sommeren – bl.a. på grund af varmen, strandture og pool-besøg. Derfor kan det være en god idé, at farve sine vipper og bryn med en permanent farve.

RefectoCil 3 er en bryn- og vippefarve som fås i 8 forskellige farve nuancer. RefectoCil er et af de bryn/vippefarve-produkter, som får de bedste anmeldelser på My Beauty Guide appen.

⏰Nem at anvende og kan blandes med alle 8 RefectoCil nuancer.
Refectocils farver skal alle blandes med Oxidant Developer Cream 3% eller Oxidant liquid 3% som købes separat. 

💡Holder i op til 6 uger og er vandfast.

RefectoCil 3 – Eyelash & Eyebrow Tint

🙋🏼‍♀️ “Et super produkt der er nemt at bruge og giver en flot naturlig mørkebrun farve, uden grønt eller andet farveskær 😅 Der er til mange farvninger i én tube, og farven holder længe på brynene, skal dog oftere farve vipperne😊”
– Hannah C. J., My Beauty Guide Anmelder

KØB RefectoCil 3 HER

RefectoCil farve skal blandes med RefectoCil Oxidant Creme 3% ⬇️

GOSH Brow Lift Lamination Gel 001 (transparent)

En BROW LIFT Lamination Gel kan være et rigtig godt produkt – hvis du blot ønsker at forme dine bryn på en naturlig og holdbar måde.

⏰BROW LIFT Lamination Gel løfter og definerer dine bryn på få minutter, skjuler små huller og gør, at brynene synes meget større.

💡Giver en illusion af fyldigere og længere bryn. Fås også i Grey Brown og Dark Brown.

GOSH Brow Lift Lamination Gel 001

🙋🏼‍♀️ “Super lækker Brow Gel som virkelig er nem at bruge og som holder hele dagen 😍”
– Nanna T. H., My Beauty Guide Anmelder

KØB GOSH Brow Lift Lamination Gel 001 HER

Ecooking Selvbruner Dråber

Selvbruner Dråber er en smart måde at bygge en naturlig glød op på. De blandes nemlig oftest i din dag- eller natcreme og giver en let og naturlig glød til ansigtet.

Disse selvbruner dråber fra Ecooking er yderst populære på My Beauty Guide appen og får flotte anmeldelser. Ecooking Selvbruner Dråber indeholder bl.a. hyaluronsyre, som naturligt findes i huden og dermed beroliger og holder huden gennemfugtet, uden at den bliver fedtet samt agurkeekstrakt, der er en stor fugtgiver.

⏰ Giver en jævn og naturlig glød, og er nemme at blande i din creme og uden selvbrunerduft.
Vegansk, dermatologisk testet og parfumefri.

💡Selvbruner Dråber kan bruges af alle hudtyper.

Ecooking Selvbruner Dråber

🙋🏼‍♀️ “Jeg oplever ofte, at hvis jeg selvbruner både krop og ansigt, at ansigtet godt kan “bryde ud”, hvor imod at man kan blande dråber efter behov (anbefales 2-3 dråber med en creme) i en dag- eller natcreme, hvor farven så vil bygge sig op efter noget tid, hvilket ofte resulterer i en knap så træls hud bagefter🫶🏽
Derudover er produktet også vegansk, samt det indeholder ikke nogle uønskede stoffer (parfume, miljø, hormonforstyrrende etc.) Virkelig et kæmpe MUST have, hvis man ofte nyder at blive brun på “dåse” 😹❤️”
– Vibeke H., My Beauty Guide Anmelder

KØB Ecooking Selvbruner Dråber HER

Krop

Tromborg Body Salt Scrub – Orange

En god bodyscrub er alfa omega for en flot og jævn sommerglød på kroppen – den exfolierer nemlig huden blidt og fjerner de døde hudceller.

Tromborg Body Salt Scrub, Orange er en yderst velduftende blanding af salt og olie, som masseres på huden i badet, den stimulerer sanserne og giver velvære, samtidig med at den eksfolierer og blødgør – huden føles som ny, fuldstændig fløjlsblød.

⏰Orange renser i dybden og er afstressende. Giver huden et sundere og mere levende skær.

💡Body Salt Scrub er en blid, exfolierende salt skrub med fint salt fra Det Døde Hav, mandelolie og æteriske olier. Fås i 3 varianter.

Tromborg Body Salt Scrub – Orange

🙋🏼‍♀️ “Virkelig lækker body scrub. Mængden og grovheden af kornene er perfekt. Duften er så skøn. Olien i produktet er rigtig plejende og efterlader huden silkeblød.”
– Karoline A. K., My Beauty Guide Anmelder

KØB Tromborg Body Salt Scrub – Orange HER

 

Bali Body 1 Hour Express Tan

Hvis du har lige så hvide stænger som Anne 😆 Så er en selvbruner en rigtig god idé – den giver din krop sommer-kulør på 1 time.

Bali Body 1 Hour Express Self Tan er den hurtigste selvbruner i hele Bali Body sortimentet, der giver en mørk og naturlig selvbruner på kun 1 time. Det er Bali Body’s første ekspres skumprodukt, og designet til at give dig en mørk og naturlig fake tan, hurtigt.
Den ultralette, luftige formel er beriget med nærende olier og E-vitamin for ekstra hydrering.

⏰Den er let og tørrer hurtigt for at sikre et stribefrit, naturligt udseende resultat hver gang.

💡Vegansk produkt, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

Bali Body 1 Hour Express Tan

🙋🏼‍♀️ “Jeg er vildt glad for denne selvbruner mousse! Man behøver ikke at have den på i alt for lang tid for at få en god farve 😍 Den er nem at blende ud og synes ikke den lugter for meget af selvbruner!
Jeg plejer at have den på i 4 timer før jeg skyller produktet af – og hvis jeg vil have en meget intens farve, overnatter jeg med det på 🤍”
– Maria H., My Beauty Guide Anmelder

KØB Bali Body 1 Hour Express Tan HER

Australian Bodycare Body Oil

En god og nærende kropsolie kan være en rigtig god idé at bruge om sommeren, da huden bliver udsat for sol, pool og havvand – som kan virke udtørrende på huden.

Body Oil fra Australian Bodycare, er en nærende og fugtende kropsolie, der med mandelolie, solsikkeolie og squalane sikrer en ren, glat og pæn hud på hele kroppen. 

⏰Hudplejeolien trænger hurtigt ind uden at fedte. God til dig, der har meget tør og dehydreret hud.

💡Reducerer synligheden af pigmentpletter, strækmærker, ar og appelsinhud.

Australian Bodycare Body Oil

🙋🏼‍♀️ “Den er super lækker. Fugter huden dejligt skønt og trænger hurtigt ind i huden. Jeg er vild med at den findes i flere størrelser, så man kan prøve den lille inden man køber den store – eller bare har en lille størrelse til rejser.”
– Cilia S., My Beauty Guide Anmelder

KØB Australian Bodycare Body Oil HER

Fødder 👣 (og negle)

Sol De Janeiro Samba 2-Step Foot Fetish Care

Smukke og velplejde fødder i sandaler eller strandsand ser bare lækkert ud – derfor er en god fodpleje-rutine et must om sommeren.

Få smukke fødder med Samba 2-Step Foot Fetish Care. Der er tale om en innovativ fodpleje med Foot Smoothing Board, der eksfolierer og blødgør fødderne, mens Foot Fetish Cream med cupuaçusmør, den brasilianske superfrugt, blødgør med forskellige næringsgivende ingredienser.

⏰Du får et 2-trins produkt med Foot Smoothing Board og den hurtigt absorberende Foot Fetish Cream, der giver smukke og fantastisk bløde fødder.

💡Produkterne er nemme at påføre huden, og fugtighedscremen klæber ikke til huden, hvorfor du ikke glider. De indeholder antioxidantisk açaí og blødgørende kokosolie, der gør dine fødder smukke og velduftende.

Sol De Janeiro Samba 2-Step Foot Fetish Care

🙋🏼‍♀️ “Lækker fodcreme der dufter dejligt og sødt og ikke af mint som mange andre fodcremer. Den fugter huden på fødderne og trænger hurtigt ind. Ved at bruge denne creme hver dag inden sengetid i en uge, har jeg gået fra meget tørre fødder, der skallede på trædepuderne til lækre bløde fødder. Den kommer sammen med en super sød fodfil der ligner et surfbræt.”
– Nanna T. H., My Beauty Guide Anmelder

KØB Sol De Janeiro Samba 2-Step Foot Fetish Care HER

Scholl Moisturising PediMask

En specielt udviklet maske, der giver fugt til tør hud på fødderne.
Giver intens næring og en følelse af hydrering, der holder længe og giver bløde og glatte fødder på kun 20 minutter.

⏰Let at bruge, fedter ikke.

💡En specielt udviklet maske, der giver fugt til tør hud på fødderne og indeholder macadamiaolie.

Scholl Moisturising PediMask

🙋🏼‍♀️ “Så lækkert et produkt! Når man går rundt i sandaler er det bare lækrest at gå rundt med sunde velplejede fødder og her kan masken virkelig hjælpe en på vej. Man skal kun sidde med den i 20 min og derefter er fødderne betydeligt blødere og ser mere velplejede ud. Stor anbefaling herfra hvis man gerne vil vinke farvel til tørre fødder.”
– Kristine O., My Beauty Guide Anmelder

KØB Scholl Moisturising PediMask HER

Essie – “Feel the Fizzle”

Feel The Fizzle er en livlig lyserød nuance med facetter af blåt og lyserødt perlemorsglimmer. Den er en del af Essie’s Limited Edition Spring 2023 Collection, der består af 6 farver.

⏰Kollektionen er inspireret af en dag med dejlig “selfcare”. Kan både bruges på hænder 💅🏼 og fødder 👣

💡Pletfri dækning og fremragende holdbarhed. Børste tilpasset alle neglestørrelser for at give en påføring uden striber. Vegansk formel – uden ingredienser af animalsk oprindelse.

Essie Limited Edition Spring 2023 Collection

KØB Essie Limited Edition Spring 2023 Collection HER

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser af andre produkter til din “Summer-Prep” rutine?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange anmeldelser af produkter under “Hudpleje” og “Negle”-kategorierne 🤗.

Husk også, at når du står i NORMAL, Magasin eller Sephora og bliver overvældet af de mange forskellige produkter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev