Lasse Brogaard – 5 hurtige om skønhed & om at sige fra

Forside » Lasse Brogaard – 5 hurtige om skønhed & om at sige fra

Lasse Brogaard – derfor skal du vide hvem han er🤍

Hvor skal jeg egentlig begynde med beskrivelsen af Lasse – for jeg er egentlig “bare” vaskeægte VILD med Lasse og hans personlighed 🤩

Lasse kender du måske fra Instagram, hvor han inspirerer os med makeup, hårstyling, små hverdagsglimt og deler ud af sin kærlighed til sin nordjyske familie. Udover at være en yderst populær profil på de sociale medier, har Lasse også deltaget i flere forskellige TV-programmer – bl.a. i “Praktikanten” og senest i “Til Middag Hos”.

Første gang jeg stødte på Lasse var på hans Instagram-profil – hvor han inspirerede med de smukkeste makeup-looks, gode relevante skønhedstips, underholdende trend-videoer såsom at lægge makeup med en malerrulle eller en pølse (🙈) – jeg elsker simpelthen at følge med hos Lasse, for han er dygtig, ægte og underholdende (især hvis du godt kan li’ ironi 😉).

Jeg stillede Lasse 5 hurtige spørgsmål – så du kan lære ham lidt bedre at kende – men først et par facts om Lasse:

Navn: Lasse Brogaard

Alder: 35 år

Hudtype: Normal/kombineret

Hårtype: Fint skandinavisk

Job: Content Creator

Sociale Medier: “Jeg har været aktiv på sociale medier siden 2016 – hvor jeg startede på Facebook. Jeg blev dog opfordret til oprette en profil på Instagram – men jeg synes at det var noget “nymoderne noget” 😆 og var lidt skeptisk i starten. Det første indhold jeg postede var af kaffe, hunde og havde intet med skønhed at gøre 😉

Men da Instagram lancerede sin video-funktion – begyndte jeg så småt at poste makeup- og hårstylings-videoer. Jeg fik virkelig blod på tanden, da store internationale profiler såsom @wakeupandmakeup (*11,2 mio. følgere) og @hudabeauty (*51,9 mio. følgere) begyndte at reposte mine billeder og videoer.

I 2018 blev jeg så kontaktet af en agent – som fortalte mig, “at jeg jo var influencer” og at jeg kunne arbejde professionelt med content creation. Jeg vidste på det tidspunkt slet ikke hvad en influencer var 😉 Men nu arbejder jeg fuld tid med at skabe indhold på min Instagram-profil.”

#1. Hvornår startede din interesse for skønhed og hvorfor?

“Min interesse for skønhed startede i 5-6 års alderen. Og de allerførste minder jeg har om makeup og hårstyling – stammer fra min mor. Jeg elskede at betragte min mor når hun lagde sin makeup med bl.a. bruncreme (som man kaldte det dengang 😉), mascara, eyeliner og øjenskygge, samt se hende “bobbe” sit hår. Jeg tror kun, at jeg har set min mor uden makeup 2 gange i mit liv! Så interessen for skønhed stammer fra min mor – fordi jeg kunne se at det var noget der gjorde hende glad.

Med tiden fik jeg lov at lægge hendes makeup og sætte hendes hår – bl.a. med “BabySpice”-rottehaler – som ikke blev taget ud selvom vi skulle i Brugsen og handle 😉”

#2. Har du en skønheds-udfordring?

“Nej det har jeg ikke – men det er klart, at hvis jeg ikke passer på min hud med den rette hudpleje – så kan min hud komme i ubalance”.

#3. Hvilke skønhedsprodukter bruger du hver dag?

“Jeg bruger Pestle & Mortar – Balance Facemist, Erborian – CC Cream, Benefit – Bronzer Hoola og Anastasia Beverly Hills – Tinted Brow Gel hver eneste dag.”

KØB Pestle & Mortar Balance Spritz HER

KØB Erborian CC Créme HER

KØB Benefit Hoola Bronzer HER

KØB Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel HER

#4. Hvilket produkt burde alle prøve?

“En vippebukker! En vippebukker kan lynhurtigt få dine øjne til at se mere vågne ud – og måske også give en “bambi-vibe” 😉.”

Endnu tættere på Lasse…

Skønhed fylder som bekendt meget i vores My Beauty Guide univers – men vi er også nysgerrige på at komme endnu tættere på Lasse og spurgte ham derfor…

#5. Hvad ville du gerne have fortalt til dit yngre jeg?

“At det er okay at sige fra! Man kan sagtens vælge at ignorere fornærmende og hårde kommentarer – men man kan også vælge at sige fra.”

Tak til Lasse 🤍

For at kigge forbi til en snak om skønhed, sin deltagelse i “Til Middag Hos” – som havde være en fantastisk oplevelse og med mange skønne efter-reaktioner fra seerne. Samt Lasses oplevelse med mobning i folkeskolen, og hvordan han tacklede det med kærlighed og opbakning fra hans familie.

Det var simpelthen en fornøjelse og så hyggeligt at have Lasse på besøg – jeg elsker hans humor, som er fyldt med ironi og hans utroligt dejlige personlighed.

Er du blevet mere nysgerrig på Lasse – hop ind på hans Instagram-profil HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev