Lara Sommer – 5 hurtige om skønhed & selvkærlighed

Forside » Lara Sommer – 5 hurtige om skønhed & selvkærlighed
Lara Sommer

Lara Sommer – derfor skal du vide hvem hun er🤍

Første gang jeg stødte på Lara – var på TikTok. Og jeg blev ellevild med Laras smittende energi og skønne personlighed.

Lara er yderst populær på sin TikTok-profil – hvor hun deler ud af sin hverdag og giver “Big Sis Advice”.

Udover at være en vaskeægte TikTok-stjerne med sit kreative, guidende og trendy content – så læser Lara HF Enkeltfag online og arbejder som real estate agent i Tyrkiet.

Jeg stillede Lara 5 hurtige spørgsmål – så du kan lære hende lidt bedre at kende – men først et par facts om Lara:

Navn: Lara Sommer

Alder: 19 år

Hudtype: Tør.

Hårtype: Frizzy.

Læser: HF Enkeltfag Online

TikTok-profil:På min TikTok-profil vil jeg gerne inspirere mine følgere til at være den bedste version af sig selv. Det er slet ikke nødvendigt at følge diverse skønhedstrends og skønhedsnormer – vi skal hylde og dyrke diversiteten. Det er meget mere interessant at være forskellige end at vi alle ligner hinanden.

Derfor er jeg heller ikke bange for at tale om tabubelagte emner – fordi det kan nemlig være med til at åbne op for noget svært og de svære emner kan netop være noget mine følgere kan relatere til og dermed være med til give mere selvkærlighed.

#1. Hvornår startede din interesse for skønhed og hvorfor?

“Min interesse for skønhed startede i 13 års-alderen. Det blev min hobby at se Youtube og fordi jeg havde meget kraftige øjenbryn søgte jeg inspiration til at rette og forme dem. Så YouTube blev min redning når jeg søgte inspiration til udfordringer jeg selv havde.”

#2. Har du en skønheds-udfordring?

Ja! Jeg har tør hud. Men jeg er blevet rigtig glad for at bruge CeraVe Moisturising Lotion, den fugter min hud rigtig godt.

KØB CERAVE MOISTURISING LOTION HER

Og så har jeg et virkelig frizzy hår. Derfor bruger jeg Avocado-olien fra Urtegaarden – jeg føntørrer det altid for at style det.

KØB URTEGAARDDEN AVOCADO OLIE HER

#3. Hvilke produkter bruger du hver dag?

I min hudplejepleje-rutine indgår La Roche Posay – Pure Vitamin C10 Serum, CeraVe – Moisturising Lotion, Urtegaarden – Avocado-olie samt solbeskyttelse om dagen med La Roche Posay – Anthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+.

La Roche Posay – Pure Vitamin C10 Serum, CeraVe – Mosisture Lotion, Urtegaarden Avocado-olie, La Roche Posay Anthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+

KØB LA ROCHE POSAY PURE VITAMIN C10 SERUM HER
KØB LA ROCHE POSAY ANTHELIOS UVMUNE INVISIBLE FLUID SPF 50+ HER

I min hårpleje-rutine indgår Urtegården – Avokado-olie og Shea Moisture Strengthen & Restore Leave-in Conditioner.

Urtegaarden Avocadoolie og Shea Moisture Strengthen & Restore Leave-in Conditioner

KØB SHEA MOISTURE STRENGTHEN & RESTORE LEAVE-IN CONDITIONER HER

Og i min makeup-rutine bruger jeg Too Faced – Born this Way Concealer, kunstige vipper fra Depend, mine bryn former og fremhæver jeg med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade og min favorit-bronzer er Tarte Amazonian Clay Waterproof Bronzer samt den fineste Lip Pencil fra M.A.C i farven Cork.”

Too Faced – Born This Way Concealer, Anastasia Beverly Hills – Dipbrow Pomade, Tarte Amazonian Clay Waterproof Bronzer, Depend Eye Lashes og M.A.C Lip Pencil i farven “Cork”

KØB TOO FACED BORN THIS WAY HER
KØB DEPEND KUNSTIGE VIPPER HER
KØB ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE HER
KØB TARTE AMAZONIAN CLAY WATERPROFF BRONZER HER
KØB M.A.C. LIP PENCIL “CORK” HER

#4. Hvilket produkt burde alle prøve?

Jeg vil anbefale alle at prøve Born This Way Concealeren fra Too Faced. Den har en super god og naturlig dække-evne. Og så er den ekstrem holdbar!

Too Faced – Born This Way Concealer

Endnu tættere på Lara…

Skønhed fylder (naturligvis 😉) meget i vores My Beauty Guide univers – men vi er også nysgerrige på at komme endnu tættere på Lara og spurgte hende derfor…

#5. Hvad ville du gerne have fortalt til dit yngre jeg?

“Det er helt OK at skille sig ud – da det jo er det, der gør dig til dig! Det er så vigtigt at turde at være sig selv og at turde at sige sine meninger.

Da jeg var yngre følte jeg mig meget alene – og jeg følte at jeg havde fejlet. Men at være alene fik mig faktisk til at vokse som menneske. Det kan godt være at det føles hårdt nu – men det styrker dig og gør dig til et stærkere menneske.

Og husk at man kan virkelig hvad man gerne vil – man skal bare tro på det og vise det til hele verdenen!” 

Lara Sommer

Tak til Lara 🤍

For at dele ud af sine skønhedstips, erfaringer og selvkærlighed. Hvis du er nysgerrig på at opleve Laras smittende energi – så hop ind på hendes TikTok-profil og følg med: @iamlarasommer

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev