Skab den bedste rutine for sundt og længere hår

Forside » Skab den bedste rutine for sundt og længere hår

Det hele hænger sammen – både det indre og det ydre – i vores stræben efter sundt, smukt, længere og stærkere hår 💪🏽

En hurtigere hårvækst begynder med den rette næring og hårpleje.
En god og varieret kost, de rette hårplejeprodukter og dagligt kosttilskud, så er du godt på vej til at få håret til at gro igen.

Vi skal ikke bestemme din kost 😉 men har fundet nogle gode produkter, der kan hjælpe dig med at skabe den bedste rutine, der kan give dig sundt og længere hår 😊

360° hårrutine 🔄️

1. Start med det indre

Når du skal pleje håret indefra, kan du ved de rette kosttilskud, opbygge indefra.

Du kan f.eks. tage VITAYUMMY Hair & Nails, der er “kosttilskud i form af lækre vingummi vitaminer, der forkæler hår og negle indefra, og er dit daglige tilskud af essentielle vitaminer.

VitaYummy Hair & Nails indeholder vitamin A, B (B5, B6, B12, folsyre og biotin), C, D, E og mineralerne zink og jod. VitaYummy er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.”

Vitaminerne fås med forskellige smage, bl.a.: hindbær, lemon og fersken.

Du kan også læse nogle anmeldelser på VITAYUMMY Hair & Nails i artiklen: “Virker hår-vitaminer?” her

KØB Vitayummy Hair & Nails HER

2. Peeling

1-2 gange om ugen er hovedbundspeeling/eksfoliering en rigtig god ide, da peelingen fjerner gammel skæl og hudceller fra din hovedbund og bidrager til cellefornyelse. Eksfolieringen hjælper også med at fjerne rester af shampoo, balsam og andre hårprodukter.

Du kan f.eks. bruge Hovedbundsscrub til Tør og Irriteret Hovedbund Uden Parfume fra Matas Striber, der er “en lækker eksfolierende scrub med små bambuskorn, der fjerner de døde hudceller, så hovedbunden bliver mindre irriteret.
Kom produktet i vådt hår og sørg for at massere det godt ned i hovedbunden blidt og længe. Lad det herefter sidde (evt. med et håndklæde henover håret) i ca. 10 min. eller mere, for at virksomme aktiver får mest effekt. Skyl og vask til sidst håret med en shampoo, så alle skrubbekorn kommer ud.”

KØB Matas Striber Hovedbundsscrub HER

3. Massage

En hovedbundsbørste stimulerer hårsækkene og kan fremme hårvækst. Den kan stimulere blodtilførslen til hovedbunden som øger hårvæksten og kan mindske nakkespændinger/hovedpine.

KØB Pudderdåserne Hovedbundsbørste HER

4. Shampoo

Brug en shampoo, der stimulerer hårvæksten, f.eks. Hairlust’s Grow Perfect™ Shampoo, der “forsyner håret med fugt og pleje samtidig med, at den forbedrer hovedbundens sundhed og skaber ideelle betingelser for en sund og tæt hårvækst.

Grow Perfect™ Shampoo indeholder to aktiver, der reducerer hårtab; AnaGain™ og økologisk rosmarinolie, som begge har en dokumenteret effekt på hårvækst. AnaGain™, som stammer fra økologiske ærtespirer, arbejder på at forlænge hårets vækstfase, den anagene fase, og fremme et tættere og sundere hår.”

 KØB Hairlust Grow Perfect Shampoo HER

5. Hårmaske/kur

For at opnå det bedste resultat skal du bruge en hårmaske/kur INDEN balsam.

En kur “åbner” hårstråene og gør håret klar til at modtage de virkende ingredienser i balsammen, og skal påføres i håndklædetørt hår – hvis håret er for vådt vil det ikke kunne suge kuren til sig, og er dermed mindre effektfuld.

Du kan f.eks. bruge Maria’s favorit: Kevin Murphy RE.STORE, der er “en reparerende, fornyende og gendannende behandling af tørt, beskadiget og kruset håret. RE.STORE rekonstruerer håret så det føles glattere, mere glansfuldt og stærkere. Den er ideel til alle hårtyper der målrettet har brug for reparation.” 

KØB KEVIN.MURPHY RE.STORE HER

6. Balsam

Efter hårmaske/kur, kan du afslutte med en balsam, f.eks. Hairlust’s Grow Perfect™ Conditioner til fint hår, der “hjælper med at beskytte og genopbygge de enkelte hårstrå og bidrage til en sund hårvækst.

Ved hjælp af en unik kombination af aktive ingredienser, herunder AnaGain™, kan Grow Perfect™ Conditioner bidrage til, at den telogene fase i hårets livscyklus, afstødelsesfasen, reduceres. Den energiboostende koffein og økologiske rosemarinolie er kendt for at virke stimulerende på blodcirkulationen, hvilket kan forsyne hårstråene med den optimale næringsindtag, et sundt og tykt hår kræver.

I denne conditioner til fint hår og tyndt hår har vi desuden inkluderet en række økologiske ingredienser med lindrende effekt, herunder aloe vera, acaibærekstrakt, kokosolie, kakaofrøsmør og glycerin.”

KØB Hairlust Grow Perfect Conditioner HER

7. Growth Serum

En Growth serum kan være med til at stimulere hårets vækst, reducere hårtab og generelt forbedre hovedbundens sundhed. Serummen kan trænge ned og stimulere hårfolliklerne, så de producerer flere hårstrå. 

Du kan f.eks. bruge Australian Bodycare Hair Loss Serum, der “indeholder de naturlige aktiver Tea Tree Oil, Biotin og Capilia Longa, som sikrer den ideelle pleje af håret ved udtynding, hårtab og en vigende hårgrænse. 
Tea Tree Oil sikrer en sund hovedbund ved at modvirke bakterier og uønsket svampevækst. Biotin og Capilia Longa er tilsat, da begge er bevist effektive ved hårtab. Hair Loss Serum kan bruges af både mænd og kvinder, der ønsker at styrke tyndt og fint hår. 

Det er vigtigt, at Hair Loss Serum bruges 2 gange dagligt for at opnå de bedste resultater, og at produktet IKKE skylles ud. Hårtabsserummet skal omhyggeligt sprayes og masseres ind i våd eller tør hårbund og blive siddende for at virke bedst muligt.”

KØB Australian Bodycare Hair Loss Serum HER

8. En god hårbørste

Nu hvor du er gået i gang med den helt store hårrutine er det en god idé at bruge en god hårbørste, der ikke beskadiger det smukke hår, du lige har opbygget 😊

Du kan f.eks. bruge “Hårbørste BN2 Sort Rubin” fra Mason Pearson, der skriver: “BN2 er den mellemste størrelse i sortimentet og er lavet i et mix af vildsvinehår og nylon. Børsten i et mix af vildsvinehår og nylon anbefales fra normalt til kraftigt mellemlangt eller helt langt hår.
En børste der masserer og stimulerer hovedbunden, hvorved hårbundens naturlige olier bliver frigivet.
Ved gennembørstning bliver olien fordelt ud i længden af håret, så håret får en naturlig glans, samt fylde i bunden. Der anbefales 100 strøg om dagen – en investering i et godt hår hele livet!”

KØB Mason Pearson Hårbørste BN2 Sort Rubin HER

9. En god olie

En god hårolie er ekstra og afsluttende “treat” i din hårplejerutine. Du kan både påføre olien i tørt og vådt hår. Den går ind og plejer håret, men den vil også fordampe i løbet af din dag. Start i spidserne, da det oftest er dem der trænger mest, og arbejd dig opad og slut omkring ørerne. Olie skal altid kun i længder og spidser – aldrig i bunden, da det kan få håret til at fedte, og det er drøjt, så du behøver ikke meget produkt for at få resultater 🤗

Du kan f.eks. bruge Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale Hair Oil, der er en “multi-olie til livløst hår og giver
øjeblikkeligt mere glansfuldt hår og langtidsholdbar duft. Håret bliver blødt, næret og hurtigere at føntørre. Formlen indeholder enestående blandinger af blomster fra pansy, freesia og mandarin.”

KØB Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale Hair Oil HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev