Hvad er Hair Cycling – og hvordan virker det?

Forside » Hvad er Hair Cycling – og hvordan virker det?

Sådan virker Hair Cycling hårplejerutinen

Måske har du hørt om skin cycling (en cyklus, hvor der skiftevis bliver brugt aktive og beroligende produkter i din hudpleje), men ved du hvad hair cycling indebærer?

Hair cycling er en hårplejerutine, hvor du vasker og plejer dit hår med produkter i en særlig rækkefølge, og målet er at få både sundt hår og en velplejet hovedbund.

Ved Hair Cycling kan du skifte mellem f.eks. en dybderensende detox shampoo, en dybdegående fugtgivende shampoo og en styrkende shampoo, som tilsammen både skaber en gavnlig balance i hovedbunden og giver velplejet hår.
Hele pointen med hair cycling er simpelthen at få hovedbund og hår i balance, både hvad angår dybderens, fugt og styrke.

Hårplejebehovet varierer fra person til person, men en hair cycling rutine kunne f.eks. være:

Prøv dig frem i intervaller af dage og se hvad der fungerer for dig – pointen er at skabe en cyklus, der fungerer for dit hårs behov 🙂
Herunder har vi fundet nogle hårplejeprodukter til DETOX FUGT STYRK stepsene til din
hair cycling rutine🔁

DETOX

Hairlust Scalp Delight™ Detox Scrub

Hairlust Scalp Delight™ Detox Scrub

Hairlust skriver:
“Scalp Delight™ Detox Scrub er en opfriskende, sulfatfri hovedbundsscrub til udsat, tør, kløende eller fedtet hovedbund, der skånsomt og effektivt renser i dybden så produktrester, skæl, snavs og sebum fjernes.

Scalp Delight™ Detox Scrub bruger økologiske botaniske aktiver til forsigtigt at fjerne overskydende olier, produktrester, hårdt vand, og skæl. Indholdet af havreekstrakt og mikroproteiner hjælper med at reducere knækket hår og plejer en kløende hovedbund.”

Køb Hairlust Scalp Delight™ Detox Scrub her

Hairlust Scalp Delight™ Detox Conditioner

Hairlust Scalp Delight™ Detox Conditioner

Hairlust skriver:
“Denne opfriskende balsam sørger for at rense og pleje dit hår på den mest skånsomme måde. Den lette formel forsyner håret med fugt og styrker det, uden at tynge det, gøre det fedtet eller efterlade kløende produktrester i håret.
Scalp Delight™ Detox Conditioner indeholder bl.a. en lang række fugtgivende, plantebaserede ingredienser, herunder økologisk aloe vera, glycerin, økologisk sheasmør og jojoba-estere, som er med til at pleje hår og hovedbund.”

Køb Hairlust Scalp Delight™ Detox Conditioner her

FUGT

KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Wash Shampoo

KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Wash Shampoo

Kevin Murphy skriver:
“Shampooen har en unik sammensætning af ingredienser, der virker ekstremt plejende, og som hjælper håret med at opnå en helt igennem silkeagtig fornemmelse.
Shampooen indeholder bl.a. sheasmør, kendt for sin yderst fugtgivende og blødgørende egenskab, der hjælper med at reparere og bekæmpe tørt hår. Kakadublomme, der er hjemmehørende i Australien, er en af de planter, der har et højt indhold af C-vitamin. Ingrediensen hjælper bl.a. med at forsegle og holde på fugten i håret
.”
Køb KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Wash Shampoo her

KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Rinse Conditioner

KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Rinse Conditioner

Kevin Murphy skriver:
“KEVIN.MURPHY Hydrate-Me.Rinse er en plejende og ekstremt fugtgivende balsam til tørt eller behandlet hår og spaltede spidser.
Hydrate-Me.Rinse er spækket med ingredienser der giver håret glans, blødgør håret og gør det nemt at rede ud. Den virker plejende og genopbyggende, og har en formel fuld af antioxidanter, der giver håret en sund glans og bevarer fugten i håret uden at tynge det ned.”

Køb KEVIN MURPHY Hydrate-Me.Rinse Conditioner her

STYRK

REDKEN Acidic Bonding Concentrate Shampoo

REDKEN Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Redken skriver:
“Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo er Redkens mest koncentrerede alt-i-en-formular til reparation af styrke til alle typer af skadet hår.
Denne luksuriøse shampoo giver ultimativ reparation af styrke og beskyttelse mod falmet farve.
Med 7 % bonding care complex og alfa hydroxysyre, citronsyre, styrker Acidic Bonding Concentrate Shampoo svage bindinger og forstærker hårets modstandsstyrke.

Køb REDKEN Acidic Bonding Concentrate Shampoo her

REDKEN Acidic Bonding Concentrate Conditioner

REDKEN Acidic Bonding Concentrate Conditioner

Redken skriver:
“Denne ultrarige og nærende balsam reparerer håret fra skællag til bark og giver reparation af styrke, intens pleje og beskyttelse mod falmet farve. Med 11 % bonding care complex og alfa hydroxysyre, citronsyre styrker Acidic Bonding Concentrate Conditioner svage bindinger og forstærker hårets modstandsstyrke.”
Køb REDKEN Acidic Bonding Concentrate Conditioner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev