Fra fuglerede-frizz til blødt og glat hår – på 2 minutter

Forside » Fra fuglerede-frizz til blødt og glat hår – på 2 minutter

Mit hår kan virkelig være en fuglerede-frizz, når jeg står op om morgenen – og det kan der være flere årsager til – bl.a. manglende fugt. Derfor er jeg rigtig glad for at bruge OLAPLEX No.6 Bond Smoother Leave-in Styling Treatment – som virkelig på 2 minutter giver masser af fugt, næring og beskyttelse til håret.

OLAPLEX No.6 Bond Smoother Leave-in Styling Treatment

OLAPLEX No.6 Bond Smoother Leave-in Styling Treatment er en leave-in styling creme, som både kan påføres i håndklædetørt hår eller helt tørt hår – som jeg har gjort her.

OLAPLEX No. 6 både reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter.
Med OLAPLEX’ unikke og patenterede teknologi skulle No. 6 både styrke og genopbygge håret, samtidig med at føntørringstiden skulle forkortes.

💡 OLAPLEX No.6 Bond Smoother Leave-in Styling Treatment er fremstillet uden sulfater, parabener og gluten, samt er farvebeskyttende og vegansk.

Fra kruset hår – til glat og blødt hår på 2 minutter med OLAPLEX No. 6

Både Mette og Maria troede, at jeg også havde gjort brug af mit glattejern – men NIX – resultatet er kun skabt ved brug af OLAPLEX No. 6 👌🏽

Kæmpe anbefaling fra mig til dig – hvis du også kæmper med fuglerede frizzy hår 😉

7 tips til at undgå kruset og frizzy hår

#1 Brug en fugtgivende shampoo og balsam: Kruset hår kan ofte skyldes tørt hår, så det er vigtigt at bruge en fugtgivende shampoo og balsam for at holde dit hår hydreret. Vi anbefaler KEVIN MURPHY Hydrate-me Wash og KEVIN MURPHY Hydrate-me Rinse.

#2 Brug gerne en bredtandet kam eller en børste med naturlige hår – f.eks. en børste med vildsvinehår. Når du børster dit hår, skal du undgå at bruge en børste med syntetiske børster, da det kan forårsage statisk elektricitet og øge krusningen. Brug i stedet en bredtandet kam eller en børste med naturlige hår. Vi anbefaler den populære MASON PEARSON eller den mere prisvenlige fra M. Cosmetics.

#3 Brug gerne en fugtgivende hårkur: En hårkur kan hjælpe med at holde dit hår hydreret og forhindre krusning og frizzy hår. Brug en hårkur en gang om ugen eller efter behov. Vi anbefaler K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask.

#4 Undgå så vidt muligt varmestyling: Varmestyling som føntørrer, glattejern og krøllejern kan forårsage krusning i håret. Og hvis du ikke kan undgå at bruge varmestyling – så husk endelig at bruge et varmebeskyttende produkt – vi anbefaler ghd Bodyguard Heat Protect Spray.

#5 Sov med et satin-pudebetræk: Et satin-pudebetræk kan hjælpe med at reducere krusning i håret, da det reducerer friktionen mellem dit hår og pudebetrækket. Vi anbefaler Hairlust Silky Bamboo Pillowcase

#6 Brug gerne en hårserum: En hårserum kan hjælpe med at bekæmpe krusning og holde dit hår glat og skinnende. Påfør en lille mængde serum i dine hænder og kør det gennem dit hår. Vi anbefaler Rebond 18 No. 4 Frizz-free Smoothing Leave-in Serum som du kan finde i NORMAL.

#7 Undgå at røre ved dit hår for meget: Jo mere du rører ved dit hår, jo mere krusning vil det forårsage. Undgå at børste det for meget, især når det er tørt.

Læs mange flere anmeldelser af hårplejeprodukter på My Beauty Guide appen

Download My Beauty Guide appen gratis i App Store og Google Play og læs hundredevis af anmeldelser på shampoo’er, conditioners, hårserummer, hårmasker, men også stylingprodukter og hårtilbehør i vores hår-kategori.

bedste shampoo til tørt hår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev