Beskyt hår & hovedbund – i solen

Forside » Beskyt hår & hovedbund – i solen

Solbeskyttelse med SPF til hår og hovedbund

Mange kan opleve en forbrændt, øm og solskoldet hovedbund når man opholder sig i solen. Vi har derfor fundet 4 produkter som beskytter dit hår og hovedbund med SPF, samt 2 produkter som du kan pleje dit hår med efter solens stråler.

Solbeskyttelse til dit hår og hovedbund

GLYNT Sun Scalp Protect Spray SPF 15

Glynt Sun Scalp Protect Spray, der er specielt udviklet til hovedbunden, har UVA- og UVB-filtre, samt solbeskyttelsesfaktor 15. Denne spray fedter ikke og er derfor ideel ved hårgrænsen, skilninger og hvor håret er tyndt og hovedbunden har brug for ekstra beskyttelse.

⏰Spray den mængde af produktet på hovedbunden alt efter dit eget personlige behov.

💡Gentag processen efter 80 min. eller efter du har været i poolen eller svedt.

GLYNT Sun Scalp Protect Spray SPF 15

KØB GLYNT Sun Scalp Protect Spray SPF 15 HER

MALIBU Clear Hair And Scalp Protection SPF 15

Malibu SPF15 Clear Hair & Scalp Protector giver beskyttelse til hår og hårbund mod UVA-og UVB-stråler. Med SPF 15 og Medium Protection UVA/UVB.

⏰ Let at bruge i hovedbund og skilning. Spray direkte på din hovedbund, gerne 30 min. før soleksponering. Genpåfør i løbet af dagen, for den bedste beskyttelse.

💡Sprayen er hurtigttørrende og vandafvisende, og virker ikke fedtet i dit hår.

MALIBU Clear Hair And Scalp Protection SPF 15

🙋🏼‍♀️ “Jeg fik anbefalet denne sidste år, fordi jeg altid bliver solbrændt i hovedbunden. Guess what, en uge på Santorini og min hovedbund er stadig helt fin og hverken brændt, øm, rød eller noget som helst. Tror dog den tiltrak et par bier nogle af dagene, fordi den dufter af kokos 😅 Den fedter kun meget lidt i håret, så en klar anbefaling herfra.”
– Malou-Cheanne A., My Beauty Guide Anmelder

KØB MALIBU Clear Hair And Scalp Protection SPF 15 HER

Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist SPF30

Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist SPF 30 sikrer at dit hår og hud er optimalt beskyttet mod sol og særligt udtørrende forhold. Sololien tilfører næring, absorberes hurtigt, uden at give en fedtet fornemmelse.

⏰ Tør olie med en satinagtig finish på spray til krop og hår. Velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv.

💡God for din hud og koralvenlig [SunPlantComplex]. Beriget med botaniske ekstrakter.
Vand- og svedbestandig.

Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist SPF30

🛒 ShoppingGuide

Hairlust Sun Defense Hair Mist

Hairlust Sun Defense Hair Mist lægger sig som en usynlig solbeskyttelse til hår og hovedbund for at beskytte mod solforbrænding og skade fra solens stråler. Denne ultra fugtgivende leave-in spray er det oplagte valg til et tørt, skadet, krøllet hår eller til andre udsatte hårtyper, da den giver hår og hovedbund et ekstra fugtboost og solbeskyttelse.

⏰Hemmeligheden bag produktet er Phytessence™ French Oak Extract, et naturligt UV-filter, der beskytter håret imod solens udtørrende og skadelige effekt.

💡Misten indeholder bl.a. også økologisk aloe vera-ekstrakt, açaibær-ekstrakt og blåbærekstrakt, der er specielt fugtgivende ingredienser. Fri for parabene, silikone og sulfat.

Hairlust Sun Defense Hair Mist

🛒 ShoppingGuide

After Sun – pleje til dit hår og hovedbund, når du har været i solen

NUXE SUN After-Sun Hair & Body Shampoo

NUXE After-Sun Hair and Body shampooen renser håret for sand, salt og klor som kan være ødelæggende for håret. Den opfrisker og fugter håret, og efterlader det velplejet og klar til endnu en dag i solen eller vandet.

⏰Den beskytter håret med UV-filter og genopbygger hår, der har været udsat for soleksponering.

💡Dufter skønt af vanilje og appelsin. Fri for parabener og kan bruges af veganere.

NUXE SUN After-Sun Hair & Body Shampoo

🙋🏼‍♀️ “Bruger den med min alm shampoo også, men kan klart anbefale den. Selvom min hovedbund ikke har været brændt på grund af god beskyttelse, er pleje stadig rigtig fornuftigt og har uden tvivl medvirket til at det forblev fint.”
– Malou-Cheanne A., My Beauty Guide Anmelder

KØB NUXE SUN After-Sun Hair & Body Shampoo HER

KÉRASTASE Soleil Masque Aprés-Soleil Hair Mask

Hårmaske fra Kérastase, der er beriget med kokosvand og genopfylder håret med fugt, efter det har været udsat for sol, sand og salt. Når hårmasken påføres renset hår, udglatter den hårfibrerne og får håret til at føles ensartet fra rod til spids. Den unikke, glitrende gelkonsistens er øjeblikkeligt kølende og så let, at selv det fineste hår ikke tynges ned.

⏰Den efterlader en let, sommerlig blomsterduft med jasminnoter og sensuel tuberose.

💡Påfør som andet trin på vasket hår. Fordel en portion på størrelse med en mønt i længder og spidser. Undgå hårrødderne. Lad virke i 5 minutter i fint hår og op til 10 minutter i grovere hår. Skyl grundigt.
Giver let næring og en ikke-fedtet finish.

KÉRASTASE Soleil Masque Aprés-Soleil Hair Mask

KØB KÉRASTASE Soleil Masque Aprés-Soleil Hair Mask HER

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af solbeskyttende produkter til hår & hovedbund?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af solbeskyttelse til hår og hovedbund – My Beauty Guide er gratis at downloade i App Store og Google Play.

Husk også at når du står i Matas, Magasin eller NORMAL, og bliver overvældet af de mange forskellige solbeskyttende produkter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring

My Beauty Guide Appen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev