Bedste selvbruner – TOP 5 ifølge Anne

Forside » Bedste selvbruner – TOP 5 ifølge Anne
Bedste selvbrunere ifølge Anne

Jeg bruger selvbrunere året rundt – og især om vinteren er en selvbruner-glød med til at give min vinterblege hud et mere glødende og sundt udseende. Det kan dog være svært at finde den rette selvbruner, som ikke lugter grimt, bliver orange eller fordeler sig ujævnt. Derfor har jeg testet mange selvbrunere igennem tiden – da jeg selv er meget kritisk omkring resultatet med en selvbruner. Jeg har både testet dyre og billige selvbrunere, selvbrunere som mousse, lotion, spray og dråber, og nedenfor kan du læse om de selvbrunere som jeg vil anbefale dig at prøve, hvis du er på udkig efter en selvbruner som dufter godt, giver en flot naturlig glød og som fordeler sig pænt på huden.

 

Selvbruner-dråber

Vita Liberata Tanning Anti-age Face Serum

De her selvbruner-dråber er simpelthen fantastiske – de giver en utrolig flot og naturlig glød og så dufter de himmelsk. Dråberne blandes i din dag- og/eller natcreme og voilà så er der glød efter nogle timer – et par dråber er nok. Jeg er vild med at farven bygges gradvist op, og derfor også er god til “begyndere” og om vinteren når huden er ekstra vinterbleg.

💡Dråberne er farveløse og Vita Liberata Tanning Anti-age Face Serum er certificeret af ECOcert.

🤎Dråberne bruges primært til ansigtet.

Vita Liberata Tanning Anti-Age Face Serum får 5,0 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

Selvbruner-spray

That’So Sun Makeup – On The Go Dark

Min absolut favorit selvbruner-spray og måske et lidt overset produkt – og det er synd – for det er virkelig en god selvbruner. Den giver en flot og gylden øjeblikkelig glød – men udvikler sig også over flere timer. Spray-funktionen gør den nem at fordele i et pænt jævnt lag. Jeg bruger den for det meste i ansigtet, på hals og decolleté. Men har også testet den af på ben og arme – her havde jeg dog brug for at efter-fordele med selvbruner-handske – for at få farven helt jævn. Og så har den en dejlig duft.

💡Sprayen er med farve og giver derfor også den øjeblikkelige glød og farve.

🤎Sprayen kan bruges til både krop og ansigt.

That’So Sun Makeup – On The Go Dark får 4,5 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen

Du kan købe That’So Sun Makeup – On The Go Dark her

Selvbruner lotion

Vita Liberata Gradual Tanning Lotion

Endnu et produkt fra Vita Liberata 😉 Men de er bare dygtige til at udvikle selvbrunere som giver et flot resultat. Denne selvbruner er i lotion-konsistens og det er ikke min foretrukne selvbruner-konsistens – da jeg som sagt foretrækker spray eller dråber. Men når det så er sagt – så er Vita Liberata Gradual Tanning Lotion en rigtig god selvbruner-lotion, da den giver en flot let farve – som kan bygges op til en mørkere farve over flere dage. Derfor synes jeg også at det er en god begynder-selvbruner, da den giver en let farve. Her er jeg dog nødt til at bruge en selvbruner-handske for at få påført lotionen jævnt på kroppen – og det synes jeg faktisk er generelt er en nødvendighed for selvbruner-lotions. Selvbruneren lover at den er uden duft – dog synes jeg at den kan have en tendens til at have en lille smule selvbruner-lugt.

💡Lotionen er hvid og uden farve og uden parabener.

🤎 Lotionen bruges til kroppen.

Vita Liberata Gradual Tanning Lotion får får 5,0 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

Selvbruner Mist

Isle Of Paradise Self Tanning Water Green – Medium

Utrolig fin selvbruner-mist – som giver en flot gylden farve. Den er nem at påføre med sprayfunktionen og fordeler selvbruneren pænt og uden striber og “pletter”. Da det er en mist – føles huden også opfrisket og fugtet efter brug. Udgaven her som er Green – medium har et specielt grønt pigment i sig som modvirker rød hud – ikke at jeg har tendens til rød hud selv – er der andre hudtyper som kan have tendens til rødme, og her tænker jeg at netop denne selvbruner-mist er smart.

💡Misten er farveløs, vegansk og uden parabener, sulfater, mineralolier og phthalater.

🤎Misten kan bruges både til krop og ansigt.

Isle Of Paradise Self-tanning Water Green Medium får 4,3 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

Selvbruner Spray

SunSpa Tan-In-A-Can – Original Light

En gammel klassiker i mine øjne, og nok én af de første selvbrunere jeg prøvede – måske lige på nær Matas Striber “Brun uden Sol” 😉 SunSpa Tan-In-A-Can er forholdsvis billig og nem at bruge. Den fordeler produktet fint med sprayfunktionen og giver en meget let glød – så denne selvbruner-spray kan også være god til nybegyndere. Den giver en øjeblikkelig farve, men udvikler sig også over flere timer.

💡Sprayen er med farve.

🤎Sprayen kan bruges til ansigtet.

Sun Spa Tan-in-a-can Original Light får 4,4 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

Gode tips ved påførelse og brug af selvbruner

Tip 1 – dette skal du gøre inden du påfører din selvbruner

Huden skal være helt ren inden du påfører en selvbruner – så sørg for at have en afrenset hud. Dvs. ingen makeuprester eller “gamle” lag af selvbruner – da det kan give en ujævn overflade når du påfører nye selvbruner-lag.

Tip 2 – sådan opnår du et jævnt og ensartet look med din selvbruner

Når din hud er helt ren – så er det en god idé at peele din hud med en god peeling eller scrub. Så fjerner du nemlig de døde hudceller fra hudens overflade, og har en perfekt base til at påføre din selvbruner – så den lægger sig i et pænt, jævnt lag.

Tip 3 – sådan påfører du din selvbruner på hænder, albuer, knæ og tæer

Mange kan have svært ved at fordele selvbruneren pænt og jævnt på hænder, albuer, knæ og tæer, og her kan det være en god idé at påføre selvbruneren på de områder med en stor makeup-børste. Det lyder lidt specielt, men jeg har set gode resultater med det.

Tip 4 – derfor skal du bruge en påføringshandske til din selvbruner

Hvis du bruger en lotion- eller mousse-selvbruner er det en rigtig god idé at påføre selvbruneren med en påføringshandske/selvbrunerhandske. Handskens jævne og bløde overflade gør nemlig at du nemmere kan påføre selvbruneren i et jævnt og ensartet lag. Jeg bruger som sagt også selvbrunerhandsken, når jeg påfører min selvbruner-spray på kroppen – så er jeg nemlig helt sikker på at få produktet fordelt korrekt.

Tip 5 – påføringshandsker til krop og ansigt

Man kan både få påføringshandsker til kroppen og ansigtet. Den til kroppen er stor som en “luffe” og hele hånden kan være deri. Påføringshandsken til ansigtet er lille og passer til at der kan være et par fingre deri.

Tip 6 – hvornår må man tage bad efter påførelse af selvbruner?

Det er altid en god idé at vente så længe som muligt med at gå i bad, svømme eller svede kraftigt efter påføring af selvbruner. Selvfølgelig skal du ikke gå flere dage uden bad 😉 Men en god tommelfingerregel siger at du skal vente min. 12 timer med at gå i bad – så sikrer du dig nemlig at selvbruneren har “sat sig”.

Tip 7 – smitter selvbruner af?

Ja, selvbruner kan godt smitte af på tøj og sengetøj. Jo mere du sveder og afhængigt af hvor meget selvbruner du bruger – kan det godt smitte af på tøjet. Derfor kan det også være en god idé, at sove i mørkt sengetøj i de perioder hvor du bruger selvbruner. Der er dog også selvbrunere der lover, at de ikke smitter af bl.a. Isle Of Paradise Self-tanning Water Green som jeg har nævnt ovenfor som én af mine favoritter.

Tip 8 – kan man fjerne selvbruner

Ja du kan godt fjerne selvbruner. Du kan enten skynde dig at gå i bad og vaske selvbruneren af med en god bodywash på kroppen. Du kan med fordel også bruge din bodyscrub til at prøve at fjerne selvbruneren på kroppen. Når du skal prøve at fjerne selvbruner i ansigtet, skal du bruge din ansigtsrens og med fordel en ansigtsscrub/ansigtspeeling. Der findes også produkter som er beregnet til at fjerne selvbruner – f.eks. denne fra b.tan Tan Go Away Tan Eraser .

Tip 9 – kan man få en selvbruner der ikke lugter grimt?

Ja, der findes mange selvbrunere som ikke lugter grimt. Bl.a. dem som jeg har nævnt ovenfor dufter godt .

Tip 10 – kan man få selvbruner uden parfume?

Ja da – der findes selvbrunere uden parfume. Bl.a. Ecooking Selvbrunermousse .

Læs anmeldelser af selvbrunere på My Beauty Guide appen

Husk at du på My Beauty Guide appen kan læse anmeldelser af over 200 forskellige selvbrunere – bl.a. IVY AïA Self Tanning Drops, James Read selvbrunere, Bondi Sands selvbrunere, St. Moriz selvbrunere, B Tan selvbrunere, Beauté Pacifique selvbruner og mange mange flere anmeldelser og tests af selvbrunere. Med My Beauty Guide appen kan du også scanne en selvbruners stregkode og læse anmeldelser af den pågældende selvbruner – det er en god hjælp til at finde den bedst anmeldte selvbruner og evt. undgå et fejlkøb.

My Beauty Guide appen er gratis at downloade i App Store og Google Play.

One Reply to “Bedste selvbruner – TOP 5 ifølge Anne”

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev