Bedste øjencreme til sensitive øjenomgivelser – Annes favorit

Forside » Bedste øjencreme til sensitive øjenomgivelser – Annes favorit

Hævede, røde og yderst sensitive øjenomgivelser

For godt en måneds tid siden oplevede jeg pludselig at få hævede, røde og yderst sensitive øjenomgivelser – du kan nedenfor på billedet se hvor slemt det så ud. Min hud føltes som pergamentpapir, tør, sart og let svidende. Måske var det en allergisk reaktion – jeg ved faktisk ikke hvad det kom af. Men min hud skreg på noget beroligende og plejende.

Parfumefri og allergi certificeret øjencreme

Jeg havde to kriterier til min nye øjencreme – den skulle være parfumefri og allergi certificeret. Jeg forsøgte mig lidt frem med forskellige cremer – men den eneste creme min hud fandt ro i var Decubal Eye Cream – det var nærmest som at få et blødt tæppe på min sarte hud.

Nedenfor kan du læse mere om Decubals Eye Cream – samt to andre produkter som jeg vil anbefale fra parfumefri Decubal.

Først skal du lige se mine øjenomgivelser – uha det var virkelig noget af en omgang – her kan man faktisk ikke se hævelserne – men de var der!

Decubal Eye Cream

Decubals parfumefri og allergi certificerede øjencreme har en let creme konsistens og en neutral PH-værdi. Den parfumefri øjencreme indeholder ceramider, keratin og collagen som skulle have en opstrammende og udglattende effekt, samt fugtgivende hyaluronsyre som binder fugten i huden og E-vitamin som virker beskyttende.

Jeg oplevede dog ikke en opstrammende og udglattende effekt – men pleje og ro til min yderst sarte hud. Og det var det, der var målet for mig ved brug af denne øjencreme. Som jeg nævnte før – så føles Decubals øjencreme som et blødt og beroligende tæppe at få på huden.

Jeg er blevet lidt ekstra opmærksom på mine sarte øjenomgivelser – så selvom den sarte hud er faldet til ro igen – så er jeg fortsat med at bruge Decubal Eye Cream.

🛒Find Decubal Eye Cream her

 

Andre parfumefri Decubal produkter jeg vil fremhæve

Jeg elsker som bekendt olier – og især til kroppen! Både i badet og efter badet.

Decubal Shower & Bath Oil er udviklet til tør og sensitiv hud. Olien er både parfumefri og allergi certificeret. Jeg elsker at bruge olien under bruseren – huden føles nemlig virkelig lækker blød og velplejet efter brug. Shower & Bath Oil’en er beriget med naturlige olier og kamille. Fedtindholdet er på 47% – så hvis du har tør hud vil du elske denne Shower & Bath Oil fra Decubal. Den gør også min barbering af benene en hel del nemmere 😉

🛒 Find Decubal Shower & Bath Oil her

bade olie uden parfume decubal
Decubal Shower & Bath Oil

Decubals bedst anmeldte produkt på My Beauty Guide appen

Vi har tidligere skrevet en del om Decubal på My Beauty Guide appen – især i vintermånederne. Decubal er et skandinavisk hudplejebrand som er specielt udviklet til os med tør og sart hud og derfor ret populært.

Især er Decubals Lips & Dry Spots Balm populær på My Beauty Guide appen og får utroligt flotte anmeldelser med en samlet rating på 4,5 / 5 stjerner baseret på 86 anmeldelser.

🛒 Find Decubal Lips & Dry Spots Balm her

Nysgerrig på at læse flere anmeldelser af Decubal eller andre skønhedsprodukter?

Så download My Beauty Guide appen og læs anmeldelser af både hudpleje, hårpleje, negleprodukter, parfumer. Så kan du nemlig læse anmeldelser af de bedste skønhedsprodukter og dermed minimere risikoen for et fejlkøb.

Download My Beauty Guide appen gratis i App Store og Google Play.

anmeldelser af øjencremer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev