Bedste Micellar Water – Top 10 bedst anmeldte

Forside » Bedste Micellar Water – Top 10 bedst anmeldte
Garnier Micellar Clearing Water og Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water

De 10 bedst anmeldte Micellar Waters

Jeg elsker at pleje min hud! Fra jeg står op, til jeg lægger min makeup, til jeg går i seng. 

I takt med at min hud forandrer sig med tiden, har jeg været igennem flere produkter, specielt når det kommer til renseprodukter, hertil Micellar Waters. Jeg går altid efter Micellar Waters som er så skånsomme for min hud som muligt. 

Nedenfor kan du læse om de 10 bedst anmeldte Micellar Waters på My Beauty Guide appen – men først starter vi med en lille guide til brug af Micellar Water.  

Hvordan bruger man Micellar Water?


Step 1: Start med at vaske dine hænder. Det er vigtigt at ens hænder er rene, for derved at undgå at gnide mere snavs ind i ansigtet og porerne. 

Step 2: Vælg den rette Micellar Water. De forskellige Micellar Waters kan have forskellige formularer, som er tilpasset den gældende hudtype. Tør, sart, fedtet, kombineret eller normal. 

Step 3: Påføring. Tag en vatrondel og hæld godt med Micellar Water på og lad det trækker lidt. Når vatrondellen er gennemblødt, kan man forsigtigt tørre den over ansigtet. Micellar Water skal ikke vaskes af. 

Step 4: Afslut altid med en plejende serum og/eller fugtighedscreme. 

CeraVe

KØB CeraVe Micellar Cleansing Water HER

CeraVe Micellar Cleansing Water er et populært anmeldt renseprodukt inde på My Beauty Guide appen. Produktet er udviklet sammen med dermatologer og passer til en normal, tør og kombineret hud. Produktet fjerner makeup og renser huden skånsomt uden at irritere hudens beskyttende barriere.

CeraVe Micellar Cleansing Water er uden parfume og kan med fordel bruges til sensitive øjne. 

😍 Jeg synes produktet nemt fjerner min makeup og som CeraVe selv skriver, udtørrer den ikke mine porer.

Bioderma

KØB Bioderma Sensibio H2O Micellar Water HER

En anden populært anmeldt Micellar Water – er Bioderma Sensibio H2O Micellar Water som er udviklet til sensitiv hud. Produktet forhindrer snavs i at trænge ind og irritere huden, samt har en beroligende effekt. 
 
Bioderma Sensibio H2O er uden parfume og alkohol og har en PH-værdi på 5,5. 

😍 Jeg fandt produktbeskrivelsen meget positiv og interessant, da jeg ofte støder ind i produktet, når jeg er ude og shoppe og har kigget lidt på den.

Plaisir

KØB Plaisir All Gone Micellar HER

Plaisir har udviklet en Micellar water – All Gone Micellar der er en 3-i-1, som er velegnet til ung hud. Produktet indeholder B5, som går ind og fugter, plejer og reparerer huden. 
Det er mildt og går effektivt ind og fjerner makeup og eventuelle urenheder, samt sørger for at min hud ikke udtørrer eller bliver irriteret. 

Plaisir All Gone Micellar er en 3-i-1 uden parfume. 

😍 Jeg vidste ikke der fandtes en Micellar Water decideret til ung hud, så blev positivt overrasket. Must try!!

La Roche-Posay 

KØB La Roche-Posay Effaclar 3-1-1 HER

La Roche-Posay Effaclar 3-1-1 Rensevand havde jeg ikke hørt om før jeg kiggede anmeldelserne igennem på My Beauty Guide appen. Produktet passer godt til sensitiv og intolerant hud og kan bruges til at fjerne makeup og snavs i både ansigtet, på øjnene og læberne. 

La Roche-Posay Effaclar 3-1-1 Rensevand, er uden parfume og sæbe. 

😍 Jeg synes dens udseende er ret flot, da den er klar og enkel og da jeg læste den ikke udtørrer huden og er beriget med kildevand fra La Roche Posay, blev jeg lidt interesseret i at prøve den.

Garnier

KØB Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water HER

Min absolutte yndlings Micellar Water som jeg har brugt de sidste 6 år, er Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water, som findes til både normal, tør, fedtet og sensitiv hud. Produktet kan bruges både i ansigtet, på læberne og øjnene, og skal ikke skylles af.

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water er uden parfume. 

😍 Produktet renser min hud effektivt, fjerner makeup hurtigt og da jeg ofte er på farten, er det rart produktet findes i rejsestørrelse og både kan bruges til ansigtet, øjnene og læberne. Mega smart! 

Lancôme

KØB Lancôme Eau Micellaire Douceur HER

En Micellar Water som jeg for nyligt stødte på hjemme hos min storesøster, er Lancôme Eau Micellaire Douceur som er en 3-i-1 Micellar Water. Denne Micellar Water er tilføjet ekstrakt fra rose, som udover den søde duft, er med til at fjerne makeup og urenheder på en blød og mild måde. Produktet kan bruges i både ansigtet, på øjnene og læberne. 

😍 Har ikke selv prøvet produktet, men ud fra anmeldelserne på appen hvor flere skriver de har opnået gode resultater og ikke haft brug for at gå ud og opfylde produktet i næsten ét år, virkelig fået mig til at overvejer at investere i den.  

Matas Striber 

KØB Matas Micellar Water HER

Et mærke jeg ofte vender tilbage til, er Matas Striber, og denne Micellar Water er ingen undtagelse. 😉Den passer til normal, tør og sensitiv hud. Med ingredienser fra kokos, fjerner den rester af makeup og snavs effektivt🥥

Matas Micellar Water, er uden parfume, Svanemærket, vegansk og har en PH-værdi på 7.

😍 Synes personligt det er et plus produktet indeholder keratin, som er med til at øge elasticiteten og stramme huden op. 

Beauté Pacifique 

KØB Beauté Pacifques One Step Cleansing & Moisturizing Water HER

Beauté Pacifques One Step Cleansing & Moisturizing Water, tilføjer fugt og bidrager til blød hud. 
Produktet kan bruges til at fjerne makeup og snavs fra ansigt, øjne og læber. 

Beauté Pacifque One Step Cleansing & Moisturizing Water er uden parfume og vegansk. 

😍 Jeg blev positivt overrasket over, at denne Micellar Water ikke fjerner hudens naturlige fedtstoffer når man renser huden.

Derma

KØB Derma Eco Cleansing Micellar Water HER

En Micellar Water som jeg skal prøve snarest, er denne Derma Eco Cleansing Micellar Water – det er en mild og skånsom Micellar Water, som effektivt fjerner makeup og snavs😉 

Produktet er udviklet på rene og økologiske ingredienser, såsom aloe vera og glycerin, som er med til at pleje og fugte huden uden at fedte 😍 Produktet kan bruges til at fjerne makeup og snavs fra ansigt, øjne og læber.  


Derma Eco Cleansing Micellar Water, passer til alle hudtyper, er uden parfume og farvestoffer og er derudover Svanemærket og AllergyCertified. 

Nivea

KØB Nivea 5-in-1 Micellar Water HER

Den sidste Micellar Water som er på min top 10 liste er Nivea 5-in-1 Micellar Water som er udviklet til sensitiv hud. Den giver masser af fugt og hjælper med at reducere rødme, tørhed og giver stramhed. 

Nivea 5-in-1 Micellar Water er uden parfume og vegansk. 

😍 Denne Micellar Water var min første og jeg husker tydeligt hvor meget fugt den gav min hud, og lod aldrig min hud være udtørret, hverken i løbet af dagen eller om natten. Et ekstra plus ved dette er at den reducerer rødme, tørhed og stramhed, hvilket hjalp meget på min hud.

Over 60 forskellige Micellar Waters

På My Beauty Guide appen kan du læse anmeldelser af over 60 forskellige Micellar Waters – så hvis du er nysgerrig på at læse flere anmeldelser på Micellar Waters – så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og bliv klogere på hvilken Micellar Water du skal vælge næste gang. Husk at du også scanne et produkts stregkode og læse anmeldelser – når du står i en butik og er i tvivl om et køb – anmeldelserne kan måske hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt og dermed være med til at minimere et fejlkøb.

#SharingIsCaring

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev