Fremskynd din solbrune farve – 5 anbefalinger

Forside » Fremskynd din solbrune farve – 5 anbefalinger

Sådan fremskynder du din solbrune farve med en tan optimizer

Produkter med tan optimizing effekt er yderst populære – da de ofte indeholder ingredienser, der hjælper med at stimulere melaninproduktionen i huden. Melanin er det pigment, der giver huden sin naturlige farve, herunder solbrun farve.

Det vil sige at en creme med tan optimizer kan hjælpe med at fremskynde og intensivere din solbrune farve, når den påføres før eller under solbadning. Den kan også hjælpe med at bevare din solbrune farve i længere tid efter eksponering for solen.

Det er vigtigt at holde øje med om dit tan optimizer produkt indeholder SPF – og hvis det ikke gør det – anbefales det at bruge en SPF 30 eller SPF 50 sammen med dit tan optimizer produkt – så du er godt beskyttet mod solens UVA og UVB stråler.

5 anbefalede tan optimizere

Den klassiske – Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly SPF6

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly SPF6 er lidt af en klassiker og har været på markedet i mange år – jeg brugte den selv meget, da jeg var yngre. Lancaster lover at deres Tan Deepener giver en holdbar, solgylden farve samtidig med at den gør huden blød og smidig.

💡 Konsistensen har en fast gel-konsistens

👙 Anvendes på kroppen

🌞 Beskytter med SPF 6 mod UVA/UVB stråler

🌊 Er vandfast

🛒 ShoppingGuide

Den koralvenlige – Annemarie Börlind SUN Fluid Natural Tan Boost SPF30 Limited Edtion

Annemarie Börlinds naturlige Natural Tan Boost med SPF 30 lover at fremskynde, intensivere og forlænge den naturlige solgyldne farve med et koncentreret ekstrakt af johannesbrødtræets frugt. Den tonede lotion giver derudover en glow-effekt.

Denne innovative formel består blandt andet af aminosyre, l-tyrosin og riboflavin, der tilsammen effektivt opbygger og aktiverer melanin produktionen i huden.

💡Konsistensen er let cremet

👙 Anvendes på kroppen

🌞 Beskytter med SPF 30 mod UVA/UVB stråler

🌊 Er vandfast

🛒 ShoppingGuide

Den veganske – The Fox Tan Rapid Tanning Mist 

The Fox Tan Rapid Tanning Mist har en innovativ formel som blandt andet består af aminosyre, l-tyrosin og riboflavin, som tilsammen effektivt opbygger og aktiverer melanin produktionen i huden. Misten plejer med sød mandelolie, antioxidanter som tilfører huden intens fugt. Med Rapid Tanning spray lover The Fox, at din tanning proces fremskyndes og du dermed opnår en solkysset hud på rekord tid.

💡Konsistensen er en spray/mist

👙 Anvendes på kroppen

🌞❌ Beskytter ikke med SPF

🌊 ❌Er ikke vandfast

🛒 ShoppingGuide

Den populære – Australian Gold Rapid Tanning Intensifier Lotion

Australian Gold er yderst populære for deres solprodukter og denne Rapid Tanning Intensifier Lotion lover at optimere din solgyldne farve, samtidig med at den bl.a. plejer huden med aloe vera og olivenolie.

💡Konsistensen er en let lotion

👙 Anvendes på kroppen

🌞❌ Beskytter ikke med SPF

🌊 ❌Er ikke vandfast

🛒 ShoppingGuide

Den der tager tid – EVY Daily Tan Activator 

EVY’s spændende Daily Tan Activator er ikke et “effekt, her og nu”-produkt. Men derimod et der tager lidt tid. EVY’s unikke formel fordeles nemlig i hele det øverste lag af huden, i stedet for blot at lægge sig på overfladen og styrker også effekten af antioxidanter og andre aktive substanser. Det gør, at den avancerede ingrediens dihydroxy methylchromonyl palmitate, som aktiverer produktionen af hudens melanin, virker på en ekstra effektiv måde. Formlen fremmer, intensiverer og forlænger din solbrune farve. Melaninproduktionen aktiveres også uden UVB-stråler, og derfor kan der ved regelmæssig brug opleves en lettere solbrun farve. Det tager cirka en uge, før effekten kommer frem, da effekten baseres på hudens evne til at producere melanin.

💡 Konsistensen er en mousse

👙 + 👩🏽 Anvendes på kroppen og ansigtet

🌞❌ Beskytter ikke med SPF

🌊 ❌ Er ikke vandfast

⏰ Start med at smøre dig ind med produktet en uge inden ophold i solen. Fortsæt derefter mens du opholder dig i solen. For at forlænge din solbrune farve kan du bruge produktet et par uger efter soleksponering, eller så længe du har lyst.

🛒 ShoppingGuide

Andre positive effekter ved en tan optimizer

Ud over at stimulere melaninproduktionen, kan en creme med tan optimizer også indeholde fugtgivende ingredienser, antioxidanter eller andre ingredienser, der beskytter huden mod de skadelige virkninger af solen.

Vigtigt at nævne ved brug af tan optimizer

Det er vigtigt at nævne, at selvom en creme/lotion/gel/mist/mousse med tan optimizer kan hjælpe med at forbedre din solbrune farve, så er det altså stadig vigtigt at tage forholdsregler og beskytte din hud mod overdreven soleksponering og skadelige UV-stråler. Derfor anbefales det altid at bruge en solbeskyttelse med høj SPF sammen med dit tan optimizer produkt – såfremt det ikke indeholder høj SPF såsom SPF 30 eller SPF 50.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev