5 hårserummer – for hårvækst, pleje & tæthed

Forside » 5 hårserummer – for hårvækst, pleje & tæthed

Hårserum

Hvad er forskellen på hårserum og hårolie?

Hårserum tilfører fugt og næring til håret, ligesom det kan øge væksten af hår og reducere hårtab, mens hårolie beskytter mod skader, plejer og give håret glans.

Vi har valgt at sætte fokus på hårserum nedenfor, og har derfor samlet fem forskellige serummer.

Naturligolie Økologisk Hårserum Boost

✔ Forebygger hårtab samt booster og stimulerer hårvæksten

✔ Øger hårets tæthed, styrke og volumen

✔ Mindsker skæl og fedtet hår

”Naturligolie Økologisk Hårserum Boost er til dig, der ønsker et økologisk hårserum, som indeholder det prisvindende algeekstrakt SymHair® Force 1631, som er klinisk dokumenteret til at igangsætte hårcellernes naturlige processer, hvilket forlænger hårets aktive (anagene) vækstfase samt øger mængden af aktive hårceller og booster hårvæksten.”

Naturligolie Økologisk Hårserum Boost

🛒 ShoppingGuide

Australian Bodycare Hair Loss Serum

✔ Effektiv ved hårtab

✔ Sikrer en sund hovedbund

✔ Styrker tyndt og fint hår

”Australian Bodycare Hair Loss Serum er til dig, der ønsker et serum, som er rigt på Tea Tree Oil, og som giver effektiv pleje sammen med biotin og Capilia Longa. Tea Tree Oil er en naturlig olie fra Malaleuca Alternifolia træet i Australien. Den antiseptiske olie fremmer sundheden i hovedbunden, så dit hår bedre kan vokse sig stærkt og tykt, mens Capilia Longas særlige egenskaber reducerer risikoen for hårtab.” 

australian bodycare – Hair Loss Serum

🛒 ShoppingGuide

Yuaia haircare Grow and Glow Hårserum

✔ Booster hårvæksten, øger diameter på hårstrået og styrker kvaliteten af håret

✔ Giver fugt, styrker håret og reparerer hårstråets overflade

✔ Giver glans så håret kommer til at se sundere ud

“Yuaia haircare Grow and Glow Hårserum er til dig, der ønsker et hårserum, som indeholder Amaranthus Candstus seed Ekstrakt, der siges at øge diameteren på hårstrået. Dit hår føles tykkere, mere sundt og bevægeligt. Frugt Ekstrakt giver en let exfoliering af hårbunden og skaber ligevægt i
hudens mikroflora.
” 

Yuaia haircare – Grow and Glow Hårserum

🛒 ShoppingGuide

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density 

✔ Fremmer tykkere, tættere, fyldigere og sundere hår

✔ Styrker hovedbunden

✔ Har en let konsistens

“The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density til dig der ønsker et serum beriget med en kombination af peptidteknologier og en række plantebaserede ekstrakter, støtter hovedbunden og giver dig tykkere, tættere, fyldigere hår. Formlen indeholder REDENSYL™, Procapil™, CAPIXYL™, BAICAPIL™, AnaGain™ og højopløselig koffein.”

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density 

🛒 ShoppingGuide

Hairlust Grow Perfect Hair Growth Serum

✔ Stimulerer hårets vækst

✔ Reducerer hårtab

✔ Forbedrer hovedbundens sundhed

”Hairlust – Grow Perfect Hair Growth Serum til dig, der ønsker et koncentreret hårserum mod hårtab, som er udviklet med en blanding af naturens kraftfulde ekstrakter, der med deres dokumenterede effekt, stimulerer hårets vækst, reducerer hårtab og samlet set forbedrer hovedbundens sundhed.”

Hairlust – Grow Perfect Hair Growth Serum

🛒 ShoppingGuide

Hovedbundsmassage og vitaminer

Det er altid en god idé at gøre lidt ekstra for at optimere den nævnte serummers effekt – og det kan du med fordel gøre ved at lave en god hovedbundsmassage samt spise vitaminer specielt udviklet til håret – se vores lille mini-guide nedenfor.

Hovedbundsmassage

relevant Activate & Massage Scalp Brush

Udover brug af ovenstående produkter er det ligeledes en rigtig god idé med en hovedbundsmassage, hvor du med fordel kan bruge en scalp brush. En sådan hovedbundsmassage eksfolierer og sætter gang i blodcirkulationen omkring hårrødderne, hvilket siges at give mere ilt og næring til hårrødderne, som således får bedre betingelser for nye, stærkere hårstrå.

relevant Activate & Massage Scalp Brush

🛒Find relevant Activate & Massage Scalp Brush her

Vitaminer

Hairlust Hair Formula Gummies

Du kan ligeledes vælge at styrke håret indefra ved hjælp af din sunde og varierede kost eller evt. et kosttilskud, som indeholder nogle af de essentielle vitaminer til at opnå eller vedligeholde et sundt hår.

Ifølge Apotekeren.dk er B-vitamin særligt vigtigt for dit hår og din hovedbund. Et underskud af B-vitaminet biotin kan føre til hårtab. Derudover er C-vitamin med til at producere collagen, som er essentielt for et flot og tykt hår.

Hairlust Hair Formula Gummies

🛒 Find Hairlust Gummies For Women her

🛒 Find Hairlust Gummies For Men her

Hvilken hårserum skal man vælge?

Der findes et hav af serummer til håret, og det kan være svært at finde den helt rigtige for dig. Vi har samlet et par stykker ovenfor, som du bør læse og vurdere, om du går efter den økologiske, den med dejlig duft eller den der er bedst anmeldt på My Beauty Guide appen.

Nedenfor kan du læse flere artikler om hårvitaminer og sunde hårrutiner

Hår-vitaminer – Virker de?
Skab den bedste rutine for sundt og længere hår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev